Wenngarn Hotell & Konferens ligger, strax utanför Sigtuna och bara 15 minuter från Arlanda i ett vackert kulturhistoriskt naturlandskap med Wenngarns slott som hjärta och Sigtuna golfklubb och naturreservatet Askare hage som närmsta grannar. 

Vår plats har anor sen 1100-talet och Sveriges äldsta bevarade brev från 1164 handlar om området kring Wenngarn. Genom århundradena har alltifrån kungligheter och riddare till människor i samhällets utkant levt och verkat på Wenngarn. Idag är vår plats ett modernt bysamhälle och mötesplats och omfattar, förutom slottet och barockparken även hotell, möteslokaler, restauranger, bageri, café, musteri, bryggeri, destilleri, butik, företagscenter, sportcenter, turridning, förskola och bostäder. 

Vår historia är full av spännande berättelser och oväntade kontraster. Ett exempel är vårt pampiga hotell Anstalten, anno 1916, som byggdes på uppdrag av svenska staten som alkoholistanstalt, en verksamhet som pågick fram till sent 90-tal. Idag fungerar den vackra nyrenoverade byggnaden i klassisk 20-talsstil som hotell med ljusa personliga rum, restaurang, bar och mysiga sällskapsytor.