KONFERENS & LOKALER

Ska ni fira framgångar eller staka ut framtidens strategi? Wenngarn Hotell & Konferens erbjuder alltifrån små intima mötesrum till stora mässlokaler för upp till 400 gäster. Hos oss är du alltid lika välkommen oavsett om du ska ha ett avskilt ledningsgruppsmöte, en stor fest eller en kick-off. Arenan Wenngarn kan totalt rymma tusentals personer och lämpar sig för de flesta typer av event. Fritt Wi-Fi finns på hela området. Vi älskar service och kommer göra vårt yttersta för att ge er en oförglömlig upplevelse och vårt mål är att ni ska lämna oss med en längtan att komma tillbaka!

Möten & konferenser på Wenngarn Hotell och Konferens

• 15 minuter från Arlanda, 5 minuter från Sigtuna, 20 minuter från Uppsala och 35 minuter från Stockholm.
Kommunalt från Uppsala, Knivsta, Arlanda och Stockholm. Både buss UL 183 och SL 579 stannar vid hållplatsen Venngarnsvägen
• 12 möteslokaler för 2-400 personer, fördelade i 6 olika miljöer (Smuttans konferenslänga, Hantverkshuset, Kulturstallet, Orangeriet och slottet) 
• Mässyta på 700 kvm (Logen) 
• Vår största lokal Logen i Kulturstallet, har en takhöjd på 8 meter och golvyta på 700 kvm och här har alltifrån hästauktioner, galamiddagar, rockkonserter, modevisningar, TV-inspelningar, mässor och cirkusföreställningar ägt rum. Bara fantasin sätter gränser! 
• Arenan Wenngarn kan totalt rymma tusentals personer och lämpar sig för de flesta typer av event och aktiviteter. 
• Fritt WiFi i alla lokaler och runt hela området 
 

 

• Gott om träningsmöjligheter genom sportcentret, utomhus-gym och hinderbana, turridning på islandshästar, löpspår, fotboll, historiska vandringar och golf.
• Relaxavdelning med utomhusjacuzzi och bastu med utsikt över naturreservatet Askare Hage
• Guidade slottsvisningar, utomhusbio, teater i slottet 
• På området finns två restauranger, hotellbar, bageri och slottscafé. Här finns också musteri, bryggeri och destilleri och de egenproducerade dryckerna finns att avnjuta på områdets matserveringar.
• Total kapacitet: 229 gäster, 97 hotellrum för totalt 175 gäster, 5 enklare kabinboenden för totalt 54 gäster 
• Fritt WiFi i alla lokaler och runt hela området

ORANGERIET

Orangeriet är en fristående, avskilt placerad byggnad. Upplev Sveriges syrerikaste mötesrum! Genom levande växtväggar, eget kök och grupprum i växthusen, skapas en intim miljö perfekt för ledningsgrupper, styrelser eller fester och events.

HANTVERKSHUSET

Hantverkshuset har förutom 13 hotellrum även ett nyrenoverat mötesrum med lounge och kök, perfekt för frukost- och lunchmötet eller kanske ett arbetsmöte som avslutas med ett glas bubbel och lättare tilltugg? Strax framför Hantverkshuset ligger vår utomhusrelaxavdelning med jacuzzi och bastu så varför inte avrunda mötet med ett bubblande dopp?

KULTURSTALLET

Kulturstallet har en kapacitet på 400 personer och lämpar sig utmärkt för stora möten, mässor och fester. Lokalen är mycket enkel att skräddarsy med ljus, ljud och möblering för att passa många olika typer av event.

SLOTTET

Sveriges öppnaste slott erbjuder en härlig kulturhistorisk miljö för möten, fest och umgänge. Högst upp i slottet ligger den vackra Disasalen, en festvåning med magnifik utsikt över markerna, fontänen och barockparken. Här pryds väggarna av LED-skärmar som ni gärna får använda för egna bildspel eller presentationer. I slottets konferensflygel med egen ingång, kök och flera större och mindre rum sitter helt ostört.

SMUTTAN - PLUNTAN

18 kvm. Pluntan rymmer 20 i biosittning, 14 i skolsittning, 10 i u-bord, 10 i styrelsesittning eller 8 personer i öar. 

SMUTTAN - BUTELJEN 

11 kvm. Buteljen rymmer 6 personer i styrelsesittning.

SMUTTAN - FRIDEN

11 kvm. Friden rymmer 6 personer i styrelsesittning.

SMUTTAN - SUMPEN

22 kvm. Sumpen rymmer 24 i biosittning, 16 i skolsittning, 12 i u-bord, 12 i styrelsesittning eller 12 personer i öar.

SMUTTAN - TRATTEN

11 kvm. Tratten rymmer 6 personer i styrelsesittning.

SMUTTAN - KRÖKEN

34 kvm. Kröken rymmer 12 personer i styrelsesittning.

SMUTTAN - KAPSYLEN

23 kvm. Kapsylen rymmer 24 i biosittning, 16 i skolsittning, 12 i u-bord, 12 i styrelsesittning eller 12 personer i öar.

SMUTTAN - KORKEN

51 kvm. Korken rymmer 55 i biosittning, 38 i skolsittning, 18 i u-bord, 18 i styrelsesittning eller 18 personer i öar.

SMUTTAN - KORKEN

51 kvm. Korken rymmer 55 i biosittning, 38 i skolsittning, 18 i u-bord, 18 i styrelsesittning eller 18 personer i öar.