SIGTUNA GOLFKLUBB

Intill Wenngarn och utmed Mälarens glittrande vatten breder Sigtuna Golfklubb ut sig. 18-hålsbanan kännetecknas av omväxlande golf med hög ban-kvalitet. Gigantiska ekar, Mälarens vatten, ett rikt fågelliv och öppna fält skapar alla förutsättningar för en fantastisk runda även de dagar svingen inte är på topp.
Bankaraktär: Lätt kuperad bana med inslag av skogsdungar.
 

VASSUNDA GOLFKLUBB

Endast 5 minuters bilväg från Wenngarn hittar man Vassunda Golfklubb. 18-hålsbanan är anlagd på Smedby Gård i ett naturskönt, rofyllt landskap fyllt av historia. Skogen i kombination med luriga små bunkrar som vaktar greenerna på banan inbjuder till en spännande golfupplevelse.
Bankaraktär: Skog i kombination med små luriga bunkrar.

 

TJUSTA GOLF

Tjusta Golfklubb har ett strategiskt läge mellan Arlanda, Upplands Väsby, Sigtuna, Vallentuna och Märsta. Tjusta golfklubb kännetecknas av en mysig atmosfär som kombinerar en känsla av gemytlig värme.
Bankaraktär: Varierande park och skogsbana.
 
Våra golfpaket har allt en livsnjutande golfälskare kan önska sig, fantastisk golf, kulinariska smakupplevelser och avkoppling i relaxavdelningen! Wenngarn Hotell & Konferens samarbetar med Sigtuna GK och Vassunda GK som ligger på behagligt gångavstånd, respektive 5 minuters bilväg från Wenngarn. Golfpaketet gäller i mån om tillgänglighet, alla dagar från att golfklubbarna öppnar och fram till och med den 31/9 2017.